nieuws

Nassau-polis voor adviesbureau online te sluiten

Archief

Assurantietussenpersonen kunnen de beroepsaansprakelijkheidspolis voor adviesbureaus bij Nassau voortaan online afsluiten. In dat geval wordt een korting van 15% over de eerste jaarpremie gegeven. Volgens de verzekeraar verloopt het offertetraject hierdoor “extra snel”: nadat de aanvraag is ingediend én geaccepteerd, wordt de polis binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Nassau-polis voor adviesbureau online te sluiten

De nieuwe online polis is volgens Nassau bedoeld voor adviesbureaus met een omzet tot € 1 mln, in onder meer de (advies)gebieden organisatie, financiën, juridisch, veiligheid en communicatie. De premie is afhankelijk van de omzet en het gekozen verzekerd bedrag. Naast beroepsaansprakelijkheid (BA) is bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) een optie. De polis kan via het extranet van Nassau worden aangevraagd.
Nassau bood al wat langer de mogelijkheid om verzekeringen voor bestuurdersaansprakelijkheid, werknemersschade en CAR online aan te vragen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.