nieuws

Leergang Erkend Vermogensplanner van start

Archief

Met een klap op de gong van de Amsterdamse beurs is woensdag de nieuwe Leergang Erkend Vermogensplanner van start gegaan. De opleiding is ontwikkeld door Dukers & Baelemans in samenwerking met het Noordnederlands effektenkantoor (NNEK), Ortec Finance en Morningstar (beleggingsinformatie).

Leergang Erkend Vermogensplanner van start

De opleiding, die start met veertien deelnemers, is bedoeld voor adviseurs die cliënten met een vermogen van meer dan € 250.000 begeleiden en wordt gegeven op hbo- en hbo+-niveau. Er zijn drie modules: Financiële Planning voor de vermogende relatie, Beleggen met vermogen en Klantzorg en Integriteit. De leergang duurt negen maanden, kent een studiebelasting van 10 uur per week en wordt afrond met een assessment, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management. Deelnemers kunnen zich, als ze aan de overige voorwaarden van DSI voldoen, inschrijven in het DSI-register IIA beleggingsadviseur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.