nieuws

Hypotheekshop grote winnaar Gouden Schilden

Archief

Trots als een pauw heeft algemeen directeur Ron Bavelaar in de Amsterdam Convention Factory twee van de meest gewilde Gouden Schilden in ontvangst mogen nemen. Zijn organisatie De Hypotheekshop kreeg door de jury zowel de award ‘Adviesorganisatie van het Jaar’ als ‘Beste Financiële Dienstverlener’ toegewezen. “Voor de durf het beloningsmodel om te gooien”, was een van de jurykwalificaties.

Hypotheekshop grote winnaar Gouden Schilden

Drie andere dubbele prijswinnaars zijn pensioenbedrijf BeFrank, zorgverzekeraar De Friesland en Allianz. De laatste had in de 'E-business Award' voor Mondial Assistance en de 'Klant is Koning Award' voor Allsecur twee prijswinnaars. De Friesland kreeg met het label Kiemer onderscheidingen voor 'Ziektekostenverzekering van het Jaar' en de 'Out of the Box Award'. Het 'Pensioenproduct van het Jaar' is gemaakt door BeFrank, die met Folkert Pama bovendien het 'Talent van het Jaar' levert.
Andere prijswinnaars zijn Florius (schadeverzekering), Avéro Achmea (transitie), Zwitserleven (mvo), CZ (public awareness) en de Stichting Pensioenregister (klantcommunicatie).
De Gouden Schilden zijn een initiatief van For All Finance en Kluwer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.