nieuws

Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

Archief

De algemene ledenraad van de Vereniging Focwa Schadeherstel heeft Frits Huffnagel (42) benoemd tot algemeen voorzitter. De organisatie van schadeherstellers wil sneller gaan inspelen op de dynamiek in de branche. “Met Frits Huffnagel als nieuwe voorzitter kunnen we aan de uitvoering hiervan een goed vervolg geven”, aldus ledenraadsvoorzitter Rolf van Markus.

Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

VVD-coryfee Huffnagel is ondernemer en naamgever van het bedrijf Frits Huffnagel, Citymarketing & Communicatie, dat hij dit jaar startte na een politieke carrière van ruim twaalf jaar. Bij het grote publiek verwierf hij bekendheid als wethouder in Amsterdam (2004-2005) en Den Haag (2006-2010). Huffnagel blijft ook presentator van het programma Peptalk bij BNR Nieuwsradio.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.