nieuws

FBTO brengt muzieksingle uit

Archief

Verzekeraar FBTO komt met een muzieksingle en claimt daarmee de eerste Nederlandse organisatie te zijn die een eigen nummer uitbrengt. De muziek die sinds kort onder de FBTO-commercials te horen is, is uitgebreid tot het indie-rocknummer ‘Who’s Gonna Drive You Home’.

FBTO brengt muzieksingle uit

Na de lancering van de FBTO-commercials kwamen er veel verzoeken binnen van muziekliefhebbers die wilden weten welk nummer het was. Het was echter helemaal geen bestaand nummer, maar gewoon een stuk muziek van zo'n 30 seconden. FBTO heeft  besloten om het uit te breiden tot een echt nummer en ging terug de muziekstudio in. Wie wil weten hoe het klinkt, kan het hier beluisteren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.