nieuws

Bussums kantoor Agena failliet

Archief

De rechtbank in Haarlem heeft het faillissement uitgesproken over Agena Verzekeringsgroep. Het kantoor in Bussum had de administratie uitbesteed aan Risk Groep in Houten. De portefeuille bestaat hoofdzakelijk uit bedrijfsmatige schadeverzekeringen.

Bussums kantoor Agena failliet

"Een prachtige portefeuille", zo typeert Ad van der Leer het klantenbestand met daarin een kleine vijfhonderd bedrijven. Over de oorzaak van het faillissement laat hij zich liever niet uit. Van der Leer is samen met Frits Redeker eigenaar van Agena, dat verder nog één werknemer had.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.