nieuws

Beursgong klinkt door Gouden Schilden

Archief

De gongceremonie voor de opening van de Amsterdamse effectenbeurs heeft vandaag in het kader gestaan van de derde editie van De Gouden Schilden, de Financiële Dienstverleningsawards. Onder toeziend oog van de organisatoren van Kluwer en For All Finance mocht Wim de Bundel, commercieel directeur van Delta Lloyd, de slag op de gong maken.

Beursgong klinkt door Gouden Schilden

Delta Lloyd won dit jaar niet direct een Gouden Schild, maar voelt zich sterk verbonden met tweevoudig winnaar BeFrank (pensioenproduct en talent van het jaar). De organisatie van de Gouden Schilden werd door Euronext uitgenodigd een keer een beursdag te openen middels een klap op de gong. Op de eigen website noemt Euronext twee doelstellingen van de Gouden Schilden die haar aanspreken: het zichtbaar maken van de kwaliteiten in de branche en het stimuleren van verdere kwaliteitsimpulsen ten behoeve van de consument.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.