nieuws

Bankdirecteur ING naar raad van bestuur ASR

Archief

De raad van bestuur van ASR Nederland wordt per 15 september uitgebreid met Karin Bergstein. Zij is afkomstig van ING Bank, waar zij lid was van de directie. Bergstein werkte sinds 1991 bij het ING-concern, waar zij onder meer leiding heeft gegeven aan ING Car Lease International.

Bergstein (44) volgt Hans van der Knaap op, die op eigen verzoek terugtreedt. Ze wordt verantwoordelijk voor de operationele portefeuille met de aandachtsgebieden Schade, Leven, Pensioenen, AOV, Ziektekosten, Bancair en ICT. De raad van bestuur van ASR bestaat naast Bergstein uit voorzitter Jos Baeten, financieel directeur Roel Wijmenga en commercieel directeur Roeland van Vledder.

Van der Knaap, die acht jaar bestuurslid is geweest, wordt directievoorzitter bij ASR Bank.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.