nieuws

55-plussers ook welkom bij Movir

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir heeft de maximale acceptatieleeftijd van 54 jaar afgeschaft, voor zowel nieuwe aanvragen als wijzigingen op bestaande polissen. Volgens de ING-dochter is de wijziging ingegeven door een toenemende vraag van klanten. “Adviseurs krijgen steeds vaker het verzoek om meer flexibiliteit op latere leeftijd.”

55-plussers ook welkom bij Movir

"Door maatschappelijke en economische omstandigheden groeit de behoefte om de eindleeftijd van de verzekering te verhogen. Dat kan nu dus met de afschaffing van de acceptatieleeftijd." De premievrijstelling in het laatste jaar blijft gelden, maar tussen de ingangsdatum en de einddatum van de polis moet wel minimaal vijf jaar zitten. Dat minimum geldt ook voor mutaties op bestaande verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.