nieuws

Van de Veen (JV Impuls) ook actief met werving & selectie

Archief

JV Impuls in Nijkerk, dat zich richt op advisering, training en coaching van met name volmachtbedrijven, gaat zich ook bezighouden met werving en selectie. “Daamee richten wij op functies als directeur volmachten, feitelijk leiders van volmachtbedrijven, volmachtbeheerders, auditoren, managers en schadebehandelaars”, zegt directeur Jan van de Veen.

Van de Veen (JV Impuls) ook actief met werving & selectie

Voormalig AXA-directeur Van de Veen startte met JV Impuls toen zijn bedrijf Market Scan werd verkocht aan ABZ. "Volmachtbedrijven hebben zich jarenlang te passief en te weinig innovatief opgesteld", zegt hij. "Dat gaat nu veranderen in actiever portefeuillebeheer en wij assisteren daarbij met het opzetten van communicatieplannen. Daarnaast houden wij ons bezig met de opwaardering van particuliere portefeuilles, maar ook met de beloningsmethodiek en self assessment", aldus Van de Veen. "Werving en selectie is een logische uitbreiding van mijn dienstenpakket."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.