nieuws

Starters

Archief

Fienancy (Amsterdam

)
Egbert Fijma is gestart met Fienancy. Hij geeft integraal en doorlopend advies en werkt op basis van vaste vergoedingen. Fijma is acht jaar werkzaam geweest bij MLP Private en is na de overname van dit bedrijf door NBG Finance voor zichzelf begonnen. De AFM-vergunning is al afgegeven.
 
Succes Financiële Dienstverlening (Assen)
Deze rechtspersoon in oprichting is door Willem Sants ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. "Advisering en bemiddeling van verzekeringsproducten, hypothecaire en andere leningen", zo staat bij de bedrijfsomschrijving vermeld. Er is nog geen AFM-vergunning binnen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.