nieuws

Nazomerborrel bij Amsterdamsche Beursclub

Archief

De Amsterdamsche Beursclub zal op 5 september voor de zevende keer de jaarlijkse NaZomerborrel houden. Deze vindt plaats op het partyschip de Pure Liner 2 dat aangemeerd blijft liggen aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Deelname is gratis; in de nabij gelegen Passengers Terminal is (betaald) parkeren mogelijk.

Nazomerborrel bij Amsterdamsche Beursclub

De zomerborrel is bestemd voor verzekeraars, makelaars, experts en tussenpersonen. In 2010 werd het evenement bezocht door bijna 500 mensen uit de branche. Deelnemers kunnen zich per mail melden bij info@abcbeursclub.nl. Informatie via de website van de Amsterdamse Beursclub.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.