nieuws

Meer vraag naar risicopolissen bij Legal

Archief

Legal & General ziet de vraag naar overlijdensrisicoverzekeringen weer aantrekken, nadat vorig jaar de verkoop was teruggelopen. Behalve de verlaging van de eigen Lifestyle-tarieven noemt directeur Arno Dolders de verlaging van de overdrachtsbelasting als belangrijke reden: die zorgt voor meer hypotheekgerelateerde polissen.

Meer vraag naar risicopolissen bij Legal

Volgens Dolders is vorig jaar de productie van hypotheekgebonden risicoverzekeringen sterk teruggelopen. Het aantal losse overlijdensrisicopolissen groeide in 2010 marktbreed nog wel, tot ruim 200.000.
Het aantal digitale aanvragen is in Hilversum sterk toegenomen. Bij Legal & General kunnen aanvragen sinds begin mei digitaal worden ingediend via de koppeling met transactieplatform Aplaza. In die periode zijn inmiddels 250 offertes online aangevraagd. De 'jubileumofferte' leverde Zonneveld Finance een taart op. Aanvragen via de eigen software Legal Online was al langer mogelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.