nieuws

Leasebedrijf lokt intermediair met ‘exclusief’ keurmerk FAKM

Archief

Voorsprong

Peters schermt in zijn e-mail aan het intermediair met "een unieke manier om uw bedrijf extra te verkopen aan klanten en een voorsprong op uw concurrenten te verwerven". "Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat 90% van de Nederlandse internetgebruikers eerder een dienst van u zal afnemen wanneer een keurmerk vermeld staat op uw website."
 
Als aanvullende voordelen voor de FAKM-kantoren noemt Peters een jaarlijks onderzoek onder de Nederlandse bevolking waarbij de leden vragen kunnen inzenden. "Van alle ingezonden vragen wordt uiteindelijk een lijst met vragen gesteld van u of uw collega-adviseurs. U krijgt na afloop van het onderzoek als lid gratis de uitslag van dit onderzoek per email toegezonden."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.