nieuws

Janssen liaison-directeur bij Aon

Archief

Aon heeft Bervin Janssen (53) benoemd tot ‘broking liaison director’ van het onderdeel Risk Solutions. Vanuit standplaats London zal hij voor de regio Benelux, Nordics en Germanics als ‘liaison’ gaan fungeren bij de samenwerking tussen de landen en het ‘Global Broking Centre’ in London.

Janssen liaison-directeur bij Aon

Janssen (53) werkt al 27 jaar voor Aon en heeft in die periode in Rotterdam enkele leidinggevende functies binnen de Nederlandse organisatie gehad. De afgelopen jaren was hij in ons land eindverantwoordelijk voor Aon Trade Credit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.