nieuws

Huis & Hypotheek haakt in op verlaging overdrachtsbelasting

Archief

Huis & Hypotheek is een campagne gestart waarin de keten het besluit van de overdachtsbelasting toejuicht. "Uw droomwoning dichtbij! Nu duizenden euro’s voordeel op uw hypotheek", luidt de tekst op de posters voor de franchisenemers.

 

Behalve posters zet Huis & Hypotheek advertenties, berichten in de lokale media en banners op internet in om relaties en nieuwe klanten te wijzen op het financiële voordeel dat de verlaging van de overdachtsbelasting oplevert

 

"Met alle voorgenomen wijzigingen in de maximale hypotheekverstrekking die per 1 augustus van kracht zijn, is Huis & Hypotheek verheugd over de verlaging van de overdrachtsbelasting. Uit onderzoek van USP Marketing Consultancy blijkt ook dat het aantal verhuisplannen nu al enorm is toegenomen. Dit kan volgens hen leiden tot 50.000 extra woningtransacties", meldt de keten die het "als autoriteit op het gebied van hypotheken" haar plicht noemt deze kennis te delen met relaties. "Zeker in combinatie met de dalende prijzen van koopwoningen kan dit voordeel erg oplopen."

 

voordeel".

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.