nieuws

EyeOpen en FDC Lancyr gaan samenwerken

Archief

Adviseurs van FDC Lancyr gaan deelnemen aan de expertclub van internetbedrijf EyeOpen. In ruil daarvoor zal EyeOpen adviesverzoeken van klanten gaan leveren aan de FDC Lancyr Groep, die bestaat uit de adviesketens FDC Financieel Planners & Adviseurs en Lancyr Verzekeringen & Financieel Advies. Beide bedrijven willen samen nieuwe concepten gaan ontwikkelen, terwijl Lancyr productrating gaat toepassen.

EyeOpen en FDC Lancyr gaan samenwerken

"Nederlanders kunnen hun financiële leven vaak veel beter regelen maar worden daar niet of nauwelijks bij geholpen", vinden Diederick van Thiel van EyenOpen en Ron Schulte Fischedeck van de FDC Lancyr (op de foto rechts resp. links). Hun onderlinge samenwerking moet hiervoor een oplossing bieden.
Onderzoek van beide samenwerkingspartners wijst uit dat 62% van de Nederlanders bij de hypotheekkeuze graag advies heeft van meerdere adviseurs. Verder gebruikt een kwart van deze groep social media bij het zoeken naar informatie over financiële producten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.