nieuws

De Haan directeur risicobeheer bij Schouten Zekerheid

Archief

Wilco de Haan (39) wordt als directeur Risicobeheer bij Schouten Zekerheid medeverantwoordelijk ‘om de positie als risicoadviseur en verzekeringsmakelaar verder te verstevigen’, aldus het bedrijf. De Haan komt van Marsh Nederland waar hij manager Credit & Political Risk en manager Publieke Sector, Zorg & Onderwijs was.       

De Haan directeur risicobeheer bij Schouten Zekerheid

De nieuwe directeur zal in zijn functie rapporteren aan algemeen directeur Rob van Os. Schouten Zekerheid is gevestigd in Capelle aan den IJssel en behoort tot Nederlands grootste onafhankelijke makelaars in verzekeringen. Behalve bemiddelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren, is Schouten ook gevolmachtigd agent voor diverse verzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.