nieuws

Brand autobedrijf kost ASR anderhalf miljoen

Archief

Een brand bij autobedrijf Hurxkens aan de Rijksweg in het Noord-Limburgse dorp Baexem, eind juli, kost ASR € 1,5 mln.   Dat is althans de raming van EMN en Coolen Expertise. Op het moment dat de brand uitbrak, was het bedrijf in verband met vakantie gesloten en de eigenaar afwezig. Voorbijgangers hebben toen de brandweer gealarmeerd […]

Een brand bij autobedrijf Hurxkens aan de Rijksweg in het Noord-Limburgse dorp Baexem, eind juli, kost ASR € 1,5 mln.
 
Dat is althans de raming van EMN en Coolen Expertise. Op het moment dat de brand uitbrak, was het bedrijf in verband met vakantie gesloten en de eigenaar afwezig. Voorbijgangers hebben toen de brandweer gealarmeerd omdat er rook uit het dak kwam. Een aantal klassieke wagens ging bij de brand verloren.
 
De brand is vermoedelijk aangestoken, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Een verdachte is nog niet in beeld. Op internet werd al druk gespeculeerd over de brand, omdat in het betreffende pand al eens een hennepkwekerij werd ontmanteld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.