nieuws

Assurantieadviesburo Sanders in Reuver failliet

Archief

De rechtbank Roermond heeft Assurantieadviesburo Sanders in het Limburgse Reuver failliet verklaard. Volgens curator Ralph Thijssen is de economische malaise de hoofdreden voor het bankroet, terwijl ook de “sterk toegenomen regelgeving en de druk die dit op een assurantiebedrijf legt een oorzaak is”, zo vat hij een eerste gesprek met de 51-jarige ondernemer Cor Sanders samen.

Assurantieadviesburo Sanders in Reuver failliet

"De ineenstortende huizenmarkt leidde ertoe dat de omzet snel met een derde terugliep naar € 100.000 en resulteerde in problemen voor de rekeningcourant-positie." Behalve ondernemer Sanders was er nog één (parttime) personeelslid werkzaam bij het assurantiekantoor, dat zaken deed met circa vijftien verzekeraars en andere aanbieders.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.