nieuws

Advocatenduo richt zich op intermediair

Archief

De advocaten Femke de Jong-Struiksma en Robin van Beem zijn in Den Haag een advocatenkantoor gestart, dat zich specifiek richt op het intermediair in de verzekeringsbranche.

 

Als specialisaties noemt het kantoor onder meer de thema’s zorgplicht, productontwikkeling, dekkingsgeschil, portefeuilleoverdracht of herstructurering. Door hun achtergrond claimen de oprichters van het kantoor Van Beem de Jong Advocaten de verzekeringsbranche van binnen en van buiten te kennen. "Aan die kennis is behoefte, juist in deze tijden van veranderende wetgeving en economische onzekerheid", stelt het duo.

 

Femke is gespecialiseerd in ondernemings- en insolventierecht, waar Robin zich vooral heeft bekwaamd in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Beiden hebben jarenlang voor (en bij) verzekeraars, volmachtkantoren, serviceproviders en tussenpersonen gewerkt.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.