nieuws

Yarden groeit naar twintig franchisenemers

Archief

De franchiseorganisatie van uitvaartverzekeraar Yarden is zo snel gegroeid naar twintig aangesloten bedrijven dat er in september van dit jaar een speciale franchiseraad van start gaat. “De komende jaren willen wij doorgroeien naar 31 franchisenemers, zodat wij met de eigen Yarden-vestigingen en de participaties over een compleet landelijke dekking in de uitvaartzorg beschikken”, aldus manager Franchise Ben Buitelaar.

Yarden groeit naar twintig franchisenemers

Hij benadrukt desgevraagd nog eens dat uitvaartzorg en verzekeringen bij Yarden volstrekt gescheiden circuits zijn en dat de franchisenemers geen rol spelen bij bijvoorbeeld ‘leadgeneratie’. Dit is het terrein van de eigen loondienstorganisatie.
Met de landelijke dekking, denkt Buitelaar de dienstverlening van Yarden verder te verfijnen. "Wij scoren goed bij onze klanten. Op de enquêteformuleren die wij na onze dienstverlening aan de verzekerden sturen, behalen wij op dit moment een gemiddelde waardering van 9.1 .”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.