nieuws

Wisselingen in management Verbond

Archief

Fred Treur en Dolf Santbulte hebben bij het Verbond van Verzekeraars van functie geruild. Nieuw in het management is Carmen Verhoog-Gankema, die Ton de Bruin per 1 augustus opvolgt als secretaris Leven/Zorg.

Wisselingen in management Verbond

Verhoog was manager Toezichtgroep Financiële Ondernemingen bij de AFM. Zij neemt de functie van De Bruin over, omdat hij zich gaat richten op "de versterking van de bedrijfseconomische positie van verzekeraars en de strategie van het Verbond op zowel concrete dossiers als de vertaling van de strategie naar de maatschappelijke positionering van het Verbond".
Treur is sinds 1 juli secretaris van de sector Algemene Beleidszaken; Santbulte is nu hoofd van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek en neemt tevens Treurs rol als projectleider van het programma VerzekeraarsVernieuwen over.
Bij het Verbond is Pieter Loyson (Onderlinge 's-Gravenhage) bestuurslid geworden. Hij neemt de plek in van Erno Kleijnenberg (ONVZ). Voor diens voorzittersfunctie van het sectorbestuur Zorg is nog geen opvolger bekend

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.