nieuws

Coene (ex-Amlin) aan de slag bij QBE

Archief

Patrick Coene, voormalig directievoorzitter van Amlin Corporate Insurance (voorheen Fortis Corporate Insurance), treedt in september bij het Australische verzekeringsconcern QBE in dienst als managing director voor de Europese markten. Coene vertrok eind juni bij Amlin na een dienstverband van dertien jaar.

Coene (ex-Amlin) aan de slag bij QBE

QBE richt zich op de zakelijke markt en wil de Europese activiteiten de komende vijf jaar sterk gaan uitbreiden. Vorig jaar kocht het bedrijf herverzekeraar Secura, vooral actief in Frankrijk en de Benelux, van de Belgische KBC Groep. QBE, dat in ons land een vestiging heeft in Utrecht, telt ruim 14.000 werknemers verdeeld over 47 landen en boekte vorig jaar een omzet van € 9,5 mld. Daarvan was 35% afkomstig uit Europa.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.