nieuws

Autoschadebedrijven starten reparatiepunt hagelschades

Archief

Ames Autobedrijf en Van As Autoschades zijn, met de hevige hagelbuien van 28 juni nog vers in het geheugen, een centraal reparatiepunt voor hagelschades in Dordrecht gestart.

 

Dit Hagelcentrum Schadenet werkt met reparatieteams die gespecialiseerd zijn in hagelschades en vanuit heel Europa naar Dordrecht komen. Zo hoopt het Hagelcentrum de komende zes weken duizend schades te repareren.

 

"Om de enorme toestroom van schades in de juiste banen te leiden hebben wij op centraal niveau contact met alle grote leasemaatschappijen en verzekeraars", zegt Andries de Vries van Schadenet Van As. "Door het inzetten van buitenlandse specialisten kunnen wij in korte tijd veel herstellen en zullen de reparaties van reguliere schades hiervan geen hinder ondervinden. Praktijken, zoals in 1998, waarbij klanten maandenlang op hun reparatie moesten wachten zullen dan gelukkig verleden tijd zijn", aldus De Vries.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.