nieuws

Meeùs opent nieuw kantoor in Uden

Archief

Meeùs heeft een nieuw kantoor in Uden geopend en komt daarmee op een totaal van 45. De basis van het nieuwe kantoor wordt gevormd door de verzekeringsportefeuilles van Van Hees Verzekeringen & Financiële Diensten en van Van Lanschot Chabot, die Meeùs vorig jaar heeft overgenomen.

Meeùs opent nieuw kantoor in Uden

In het nieuwe Udense kantoor zijn vijf mensen werkzaam. Het wordt geleid door Eus Marijnissen die zelf afkomstig is uit Uden en de lokale markt goed kent, aldus Meeùs. Het is dezelfde Eus Marijnissen die in de jaren '80 een actieve voetbalcarrière heeft gehad bij Roda JC, NEC en Vitesse. Hij gelooft in de mogelijkheden voor de nieuwe locatie. "Noordoost-Brabant is een gebied met veel zakelijke activiteiten en daardoor een regio met veel potentiële klanten." 
Van Hees gaat verder op het gebied van makelaardij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.