nieuws

Schouten Zekerheid koopt Kok

Archief

De Rotterdamse beursmakelaar Schouten Zekerheid neemt per 1 januari plaatsgenoot Kok Assurantiën over. De omzet van Schouten groeit daarmee naar eigen zeggen volgend jaar tot € 26 mln, waarvan ongeveer de helft uit Duitsland.

Schouten Zekerheid koopt Kok

"Gezien de positie die Kok Assurantiën zich de afgelopen jaren heeft verworven in de nichemarkt van verzekeringen voor VVE's, past dit uitstekend in de strategie van Schouten Zekerheid", aldus de overnemende partij. Kok zal vanuit de vestiging aan de Westblaak onder eigen naam blijven werken met de huidige 16 medewerkers en de directie, die bestaat uit Ad en Bert Evers. Het bedrijf was in 2010 goed voor een omzet van € 3 mln; Schouten meldt over dat jaar € 20 mln aan inkomsten uit bemiddelingsactiviteiten. Inclusief de overname komt Schouten, nu in grootte het zeventiende intermediairbedrijf van ons land, op de drempel van de top 10: Van Lanschot Chabot staat op de tiende plek met € 27 mln omzet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.