nieuws

Ook Aegon schrapt no-claimbeschermer

Archief

Aegon heeft de no-claimbeschermer uit het assortiment gehaald. Voor nieuw te sluiten autoverzekeringen is deze aanvullende dekking vanaf 1 december vervallen en voor de circa 20.000 bestaande polissen met een beschermer is dat per hoofdpremievervaldag in 2012.  

Ook Aegon schrapt no-claimbeschermer

Aegon is een van de laatste verzekeraars die nog een no-claimbeschermer in het assortiment had. Eerder werd deze mogelijkheid al geschrapt door Reaal, ASR, Unigarant, Turien en Bovemij. "Als we de bonusbeschermer zouden willen behouden, moet de premie flink omhoog", aldus Aegon."Dit leidt vervolgens tot antiselectie. Immers een verzekerde die vaak claimt zal het product willen sluiten, terwijl voor iemand die weinig schade heeft, het product te duur is." 
Bij de online autoverzekering Gerust-Op-Weg zit al geen bonusbeschermer; het besluit heeft hiervoor dus ook geen gevolgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.