nieuws

Nibe-SVV: vier nieuwe WFT-volmachtexamens

Archief

Nibe-SVV start volgend jaar met vier nieuwe WFT-volmachtexamens. Het gaat om de modules Brandverzekeringen/A-Brand, Transportverzekeringen/ A-Transport, Variaverzekeringen/A-Varia en Levensverzekeringen/A-Leven. Tot en met juni kunnen deze examens schriftelijk worden afgelegd (op 11 januari, 7 maart en 9 mei). Per 1 juli worden de examens ook digitaal afgenomen.

Nibe-SVV: vier nieuwe WFT-volmachtexamens

De vier verzekeringsmodules maken deel uit van zowel het traject naar het A-diploma, als van het programma voor het WFTvolmachtdiploma. De modules Brand, Transport en Varia vormen, samen met WFT-Volmacht Algemeen en WFT-Volmacht Overig, het WFT-Volmacht Schadediploma. De module Leven vormt op zijn beurt, samen met WFT-Volmacht Algemeen en WFT-Volmacht Overig, het WFT-Volmacht Levendiploma.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.