nieuws

Levenpolissen Onderlinge in winkels HypotheekCompany

Archief

Onderlinge ‘s-Gravenhage breidt zijn distributienetwerk uit met de circa honderd vestigingen van HypotheekCompany. De adviseurs van HypotheekCompany kunnen voortaan namelijk ook de levenproducten Woon+ en Zeker+ van Onderlinge ‘s-Gravenhage aan hypotheken koppelen.

 

"De zekerheidbiedende producten met de unieke winstdeling en de online service waren de belangrijkste argumenten om de samenwerking aan te gaan", zegt directeur Christian Dijkhof van HypotheekCompany, die spreekt van "een mooie aanvulling op het huidige assortiment".

 

De vestigingen van de hypotheekketen kunnen via een centraal agentschap gebruikmaken van OG Connect, het digitale offerte- en aanvraagsysteem. Het element provisie is uit de producten gehaald. Onderlinge ‘s-Gravenhage is vooral content met de hypotheekketen, omdat er "kwalitatief hoogwaardige assurantieadviseurs" werken.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.