nieuws

Legal komt met collectief levenproduct

Archief

Legal & General gaat zich ook begeven op de pensioenmarkt. Daartoe is het Prisma Pensioen gelanceerd, gericht op het mkb. “Het pensioenproduct onderscheidt zich door overzicht en eenvoud en een sterk beleggingsaanbod.”

Legal komt met collectief levenproduct

Legal & General is in ons land al actief met overlijdensrisicoverzekeringen en bancaire spaarproducten. Het Prisma Pensioen is een collectieve premieovereenkomst op basis van beleggingen; er wordt gewerkt met nettostaffels. "Naast ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan facultatief worden gekozen voor dekking op het gebied van ANW en een bijspaarmodule. Naast collectief beheer van de beleggingen biedt Prisma Pensioen de mogelijkheid om op individueel niveau ('vrij') te beleggen."
Intermediairs die het Prisma Pensioen willen adviseren, moeten eerst deelnemen aan het PensioenAdviesProgramma. "Naast detailinformatie over de producteigenschappen is de mogelijkheid om specifieke Wft-Kwaliteitscans te laten uitvoeren onderdeel van het PensioenAdviesProgramma. Hiermee willen wij de adviseurs ondersteunen bij het behalen van de pensioenvergunning."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.