nieuws

Instituut Hermes en WFT-Nivo eerste erkende ‘pensioenexameninstituten’

Archief

Stichting Hermes University Examen Insitituut in Tilburg en Examenadviesburo Wft-Nivo in Nieuwegein zijn per 1 januari 2012 erkend door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) en daarmee bevoegd om de nieuwe Wft-module Pensioenverzekeringen te examineren.

Instituut Hermes en WFT-Nivo eerste erkende ‘pensioenexameninstituten’

Bij het college liggen nog meer aanvragen van exameninstituten en het CDFD verwacht dat er nog meer erkenningen voor de WFT-module pensioenverzekeringen zullen volgen. Voor de pensioenmodule zijn nieuwe eind-en toetstermen ontwikkeld. Op basis hiervan kunnen de examens voor deze module worden ontwikkeld en aangeboden aan de markt. De erkenningen van Hermes en Wft Nivo hebben een geldigheidsduur van 2 jaar. Binnen deze termijn zal het CDFD de instituten laten auditeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.