nieuws

Hapré vergelijkt zorg- en verzuimcollectiviteiten

Archief

Op het webadres mkbzorgcollectief.nl heeft Hapré Zorg & Inkomen voor zelfstandig ondernemers met én zonder personeel een vergelijkingssite gemaakt op het gebied van collectieve zorg- en verzuimverzekeringen. Het intermediairbedrijf in Almelo heeft zelf via collectiviteiten en mantelcontracten ruim 13.000 zorgverzekeringen in portefeuille.

Hapré vergelijkt zorg- en verzuimcollectiviteiten

"Alle vergelijkingssites op internet zijn met name gericht op individueel verzekerden. Het werd in mijn ogen tijd voor een vergelijkingssite die zich toelegt op collectiviteiten in de werkgevers-/werknemerssfeer", aldus initiatiefnemer Raymond Harmsen. De vergelijking betreft niet alleen de premies en voorwaarden van de collectieve proposities van alle 36 in ons land actieve zorgverzekeraars, maar ook aanbiedingen in combinatie met collectieve verzuimverzekeringen. Die combinaties zijn vooralsnog beperkt tot CZ, Delta Lloyd en De Amersfoortse, "maar dat aantal zal verder worden uitgebreid".
De geboden premiekorting voor mantelcontracten en andere collectiviteiten kan oplopen tot 20%, aldus Harmsen, die de website samen met Jan Roelof Schenkel heeft opgezet. Hapré verwacht de lopende campagne te groeien naar 15.000 zorgverzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.