nieuws

Generali verhoogt verzuimpremies

Archief

Bij de verzuimverzekeringen van Generali is momenteel meer geld gemoeid met de uitkering dan met de premie-inkomsten. Die verlieslatende situatie noodzaakt Generali de premies te verhogen. Bedrijven gaan volgend jaar 15% meer betalen voor de verzuimverzekering.

Generali verhoogt verzuimpremies

Generali heeft de polishouders in een brief geïnformeerd over de nieuwe premie voor zijn verzuimverzekering. De reden is duidelijk: "Het bedrag dat wij jaarlijks moeten uitkeren aan verzekerden met een verzuimverzekering wordt steeds hoger. Dit bedrag is momenteel hoger dan het bedrag dat wij ontvangen aan premie. Wij vinden het vervelend dat deze maatregel nodig is", zo stelt Generali.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.