nieuws

CONC Zwitserleven opnieuw eerste in IG&H-pensioenonderzoek

Archief

Zwitserleven is voor de vierde keer als beste uit de bus gekomen in het performanceonderzoek naar pensioenverzekeraars van IG&H. “Dit resultaat hebben we vooral te danken aan de digitale dienstverlening, de kwaliteit van de binnendienst en de goede, transparante producten.”

IG&H vraagt het intermediair jaarlijks naar hun mening over de dienstverlening van de pensioenverzekeraars. De goede digitale systemen van de SNS Reaal-dochter leiden tot een kwalitatief hoogwaardig administratief proces, zo blijkt uit het onderzoek. De binnendienst onderscheidt zich met "uitstekende bereikbaarheid en een hoog kennisniveau". Volgens de bevraagde adviseurs kan met het productaanbod van Zwitserleven voor de meeste klanten een passende propositie worden gemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.