nieuws

Allsecur claimt tweede plek in nieuwe autopolissen

Archief

Allsecur claimt inmiddels de op één na grootste autoverzekeraar te zijn op basis van nieuwe productie. Het internetlabel van Allianz baseert zich op een onderzoek van GfK Panel Service. Volgens datzelfde onderzoek zou inmiddels 35% van alle autopolissen op internet worden gesloten; 36% wordt via het intermediair gesloten.

Allsecur claimt tweede plek in nieuwe autopolissen

In 2005 was internet nog goed voor een marktaandeel van 13%. "In deze totale markt van nieuwsluitingen is Allsecur de snelst groeiende autoverzekeraar en heeft in 3,5 jaar een tweede plek veroverd, goed voor 6,7% van de nieuwsluitersmarkt." Inmiddels zijn 125.000 mensen bij Allsecur verzekerd. De naamsbekendheid is volgens eigen zeggen opgelopen tot 80% en in het eerste kwartaal van 2011 heeft 25% van de Nederlanders de website bezocht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.