nieuws

Acura neemt Emerpark Assuradeuren over

Archief

Volmachtbedrijf Acura Assuradeuren in Sint-Oedenrode neemt per 1 januari Emerpark Assuradeuren uit Breda over. Emerpark was onderdeel van advieskantoor Insucon en heeft volmachten van Achmea, Bovemij, DAS en Monuta. Het bedrijf beheerde in totaal 10.000 polissen van 3.500 relaties.

Acura neemt Emerpark Assuradeuren over

Voor full-serviceprovider Acura betekent de overname van de activiteiten van Emerpark onder meer dat er een eigen garageverzekering in volmacht wordt gestart. Emerpark-eigenaar Paul Fleskens gaat overigens zelfstandig verder met intermediairbedrijf Insucon. "Van de personeelsleden van Emerpark zal één schaderegelaar bij ons in dienst treden", zegt accountmanager Martijn Conijn van Acura.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.