nieuws

Toine Beljaars interim-directeur Bovemij Volmachten

Archief

Toine Beljaars (51), in april vertrokken als directeur bij Van Lanschot Chabot en sindsdien onder meer betrokken bij de Stichting Cinjeeleed, is per 1 december benoemd tot interim-directeur Bovemij Volmachten. De directie van Bovemij wil het volmachtbedrijf verder professionaliseren en Beljaars zal als interim-directeur de eerste aanzet doen. Daarna wordt het stokje bij Bovemij Volmachten overgenomen door een nieuwe directeur.

Toine Beljaars interim-directeur Bovemij Volmachten

"We zochten een interim-directeur met een bestuurlijke en managementachtergrond met daarbij ruime ervaring in de volmacht- en/of verzekeringswereld. Met Toine Beljaars zijn we ervan overtuigd dat we dit hebben gevonden", aldus Coen Post, directeur Bovemij Verzekeringen. "We gaan nieuwe kansen creëren voor volmachten, zodat we huidige samenwerkingsverbanden kunnen intensiveren en nieuwe partnerships kunnen aangaan. Over enkele maanden zal dit voortgezet worden door de nieuwe directeur Bovemij Volmachten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.