nieuws

Stijn Réz intermediairgezicht Reaal

Archief

Stijn Réz (40), tot op heden directeur Schade Verkoop bij Reaal en in die hoedanigheid onder meer verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf en de zakelijke propositie, is benoemd tot directeur Intermediaire Distributie. Deze business-unit is verantwoordelijk voor de bediening van de distributiepartners van Reaal.

Stijn Réz intermediairgezicht Reaal

Hieronder valt de gehele buitendienst, onderverdeeld in een Regio Noord en Regio Zuid. Daar vallen naast de rayonaccountmanagers ook de hypotheek- en mkb-specialisten onder, alsmede de 'national accounts' (inclusief Kennis) en het volmachtbedrijf.
Réz volgt René Louter (43) op, die op zijn beurt is benoemd tot directeur Strategie, Marketing en Distributie. Dit bedrijfsonderdeel wordt verantwoordelijk voor zowel de verbinding met de klant als de distributiepartners. Hieronder vallen de afdelingen Merk, Strategie en Onderzoek, Online, Marketingservice en Marktmanagement (inclusief Desk Accountmanagement).
Het directieteam bestaat verder uit Marc Vincent, programmadirecteur Reaal Klantenservice. Dit team rapporteert rechtstreeks aan Lodewijk van der Heijden, directeur Marketing & Verkoop.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.