nieuws

Starters

Archief

Rob IJskes Assurantiën (Zaandam)

Starters Rob IJskes heeft zijn gelijknamige assurantiekantoor ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Nadat hij ruim 21 jaar in loondienst werkzaam was gaat hij voor zichzelf beginnen. De AFM-vergunning is in behandeling. IJskes hoopt op 1 december van start te kunnen gaan.
 
Donkers Financiële Diensten (Twello)
De 40-jarige Robert Donkers was zestien jaar werkzaam in de branche, de laatste periode werkte hij bij Hypotheek Visie. Zijn nieuwe bedrijf start zonder bestaande portefeuille en richt zich met name op bedrijfsschadeverzekeringen. De AFM-vergunning is aangevraagd en de beoogde startdatum is 1 januari.
 
N. van der Laan (Hasselt)
Natasja van der Laan heeft haar eenmanszaak ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ze heeft zich aangesloten bij de landelijk werkende organisatie Hypotheek Info Punt. De 39-jarige Van der Laan adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Een AFM-vergunning is nog niet verstrekt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.