nieuws

Salland houdt premie aanvullende polis gelijk

Archief

Salland Verzekeringen (onderdeel van Eno) voert in 2012 geen premieverhoging door voor de aanvullende zorgpolissen. De premie voor de basisverzekering gaat wel omhoog: naar € 107 (104,75), een stijging van 2,1%.

Salland houdt premie aanvullende polis gelijk

Salland schrijft de verhoging van de basispremie toe aan de toename van de zorgkosten. Vergoedingen die niet langer of niet volledig vanuit de basisverzekering worden vergoed, zijn voor een groot deel opgenomen in de aanvullende verzekeringen. Om de premie voor de aanvullende polissen betaalbaar te houden, introduceert Salland een nieuwe op preventie gerichte aanvullende polis, die € 7,50 per maand kost: de Budgetpolis.
De duurste aanvullende verzekering kost € 48,70; dat is de Salland Top. Verder kent de regionale zorgverzekeraar een gezinspolis en een 55+-polis. Deze laatste is ook te sluiten zonder tandarts en wordt daarmee aanzienlijk goedkoper.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.