nieuws

Risk koopt portefeuille AmstelVoorden

Archief

Risk Verzekeringen heeft opnieuw een overname gedaan. Het intermediairbedrijf in Nieuwegein heeft de portefeuille gekocht van AmstelVoorden, dat eind september failliet werd verklaard. Het kantoor in Almere bediende circa 10.000 klanten, waarvan 1.100 bedrijfsrelaties.

Risk koopt portefeuille AmstelVoorden

Een groot deel van de portefeuille was ondergebracht bij SteenStad Assuradeuren, het volmachtbedrijf van AmstelVoorden. SteenStad had volmachten van De Amersfoortse, Arag, Ardanta, ASR, Delta Lloyd, Mondial Assistance, Monuta en Nationale-Nederlanden.
Risk werkt voornamelijk als backoffice voor assurantiekantoren; meer dan 150 kantoren hebben vooral administratieve diensten aan Risk uitbesteed. Daarnaast heeft het kantoor in Nieuwegein een aantal assurantieportefeuilles in eigen beheer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.