nieuws

Reaal verhoogt bankspaarrente

Archief

Reaal Bancaire Diensten heeft de rentetarieven voor banksparen verhoogd. “Met de nieuwe rentetarieven ontvangen klanten de hoogste rente bij een variabele rente en bij een rentevaste periode van vijf en van tien jaar.”

Reaal verhoogt bankspaarrente

Het variabele tarief bedraagt nu 2,9%, het 5-jaarstarief is 3,55% en het 10-jaarstarief bedraagt 4,4%. Reaal speelt daarmee in op de expiratie van lijfrentepolissen, die in het vierde kwartaal altijd een hoogtepunt bereikt. De bankspaarproducten onder Reaal-label worden ondergebracht bij Regio Bank.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.