nieuws

Persoonlijk

Archief

Ron Gardenier is bij Delta Lloyd Groep in dienst getreden als verantwoordelijke voor het volmachtbedrijf binnen Delta Lloyd Schade. Daarnaast is hij voor Delta Lloyd Groep verantwoordelijk voor het Reinsurance Service Center. Gardenier was de afgelopen drie jaar als interim-manager werkzaam bij Delta Lloyd Schade. Eerder was hij lid van de schadedirectie bij AXA en haar rechtsvoorgangers. Leon van Druenen (42) is onlangs als commer-cieel verzuimacceptant gestart bij het volmachtbedrijf VCN (Verzekerings Combinatie Nederland). Van Druenen werkte eerder tien jaar voor een intermediair als zakelijk accountmanager. Bij Overvliet Assurantiemakelaars in Rotterdam heeft Els Oosse met succes de praktijktoets van de SAR. (Stichting Assurantie Registratie) doorstaan. Zij is benoemd tot Register Makelaar in Assurantiën (RMiA) en treedt hier mee toe tot de circa 212 RMiA’s in Nederland, van wie, inclusief Els, twintig vrouwen. Bij het kantoor in Eindhoven van BosBoon Expertise is Arjan Renting als schade-expert in dienst getreden. Hij zal als expert ingezet worden op bouw- en weg- en waterbouwkundige schades. Renting heeft ruime ervaring bij grote aannemers, waarvan laatstelijk bij Ballast Nedam. Paul Boomkamp (42) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hij is sinds 2007 directeur van Aegon Nederland in Leeuwarden. In die functie is hij verantwoordelijk voor levensverzekeringen en hypotheken. Daarvoor was hij bij AXA Nederland onder andere lid van de directie. In de jaren negentig werkte hij bij Shell en McKinsey. Arlette Schijns is toegetreden tot de verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk van Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Schijns, die afkomstig is van Van Diepen Van der Kroef, voert een advies- en procespraktijk voor verzekeraars, overheden en non-profitorganisaties. Zij heeft beroeps- en overheidsaansprakelijkheid en letselschade als bijzondere aandachtsgebieden. Bij RSA Nederland is Vincent van den Bulk (22) als trainee begonnen op de afdeling Property. Van den Bulk heeft onlangs de opleiding Financial Services Managament gericht op het bank- en verzekeringswezen afgerond. Bij de afdeling Marine is Dominique Smit gestart als Marine Claims Handler. Smit (32) is afkomstig van HDI-Gerling waar hij als schadecorrepondent Transportverzekeringen was. Van der Gaag aan de slag bij Stater Arthur van der Gaag start begin volgende maand als commercieel directeur bij hypothecair dienstverlener Stater. De belangrijkste taak voor Van der Gaag wordt het "verder uitbouwen van het marktleiderschap". Van der Gaag was marketingmanager bij Welzorg Nederland. Daarvoor werkte hij ruim elf jaar bij cateraar ISS, onder meer als operationeel directeur. Stater met vestigingingen in Amersfoort (hoofdvestiging), Bonn en Brussel, ondersteunt meer dan 35 hypothecaire geldverstrekkers en behandelt bijna 1 miljoen hypothecaire leningen. In totaal werken er negenhonderd mensen bij Stater. HVC krijgt nieuwe penningmeester Het Haagse Verzekeringscentrum heeft een nieuwe penningmeester. Wilko Loojenga heeft na elf jaar penningmeesterschap het stokje overgedragen aan Frans van Munnen. Op de foto het nieuwe bestuur met van links naar rechts: Jasper de Wijn; vice-voorzitter, Frans van Munnen; penningmeester, Ina Magré; voorzitter, John Vintges; bestuurslid en Jacques van den Hoogen; secretaris.

 

Reageer op dit artikel