nieuws

Online verzekeringscursus voor reisbureaupersoneel

Archief

Reisverzekeraar Europ Assistance heeft de EAcademy opgericht, een e-learningmodule waarmee medewerkers van aangesloten partners uit de reisbranche worden getraind en geëxamineerd over het aanbod van reis- en annuleringsverzekeringen.

Online verzekeringscursus voor reisbureaupersoneel

De reisverzekeraar zegt hiermee het reisbureau- en touroperatorpersoneel te willen ondersteunen "bij het geven van gedegen verzekeringsadvies aan reizigers." Persoonlijke training in groepsverband op locatie blijft echter een belangrijk onderdeel van het opleidingstraject, zegt Jan Willem Stet, salesmanager Travel bij Europ Assistance. "Nieuwe medewerkers bij de reisbureaus en touroperators en nieuwe verzekeringsproducten maken kennisoverdracht continu noodzakelijk. De nieuwe e-learningmodule vormt een gedegen aanvulling. In een speciaal ontwikkelde online trainingsomgeving leren cursisten alle ins en outs over de diverse Europ-verzekeringen. Een verplicht examen en certificaat bij goede score completeren het geheel."

Reageer op dit artikel