nieuws

Netpolis helpt Voogd & Voogd aan miljoenste volmachtpolis

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft onlangs de miljoenste polis in de boeken geschreven. De mijlpaal werd bereikt door internetbemiddelaar Netpolis; Voogd & Voogd betaalt het eerste jaar de premie voor de betreffende polis.

 

Het bedrijf uit Middelharnis is dit jaar naar eigen zeggen sterk gegroeid. Voogd & Voogd doet inmiddels zaken met ruim 2.200 intermediairbedrijven en schrijft de groei toe aan elektronische acceptatie en schadeafhandeling via onder meer Aplaza. "Plus het bieden van selfservice aan zowel bemiddelaar als eindklant. Daardoor kunnen in de backoffice aanzienlijk grotere volumes worden verwerkt en bemiddelaars sneller en beter worden bediend."

 

Voogd & Voogd wil op termijn een dienstverleningsconcept gaan bieden aan bemiddelaars die op abonnementsbasis werken.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.