nieuws

Nedasco biedt via Anker zakelijke rechtsbijstand

Archief

Nedasco heeft het assortiment uitgebreid met zakelijke rechtsbijstandverzekeringen van Anker. De serviceprovider heeft sinds juni een volmacht van Anker en bood tot nu toe alleen particuliere rechtsbijstand aan.

 

"Wij streven ernaar om een zo volledig mogelijk productassortiment aan te bieden aan onze tussenpersonen", aldus directeur Tim Schoonbergen. "De zakelijke rechtsbijstandproducten van Anker zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod, naast de producten van DAS, Arag en Aegon." De ruim 1.100 aangesloten tussenpersonen kunnen via de vergelijkingstool Atosi de rechtsbijstandproducten van de vier verzekeraars offreren en vergelijken.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.