nieuws

Independer hofleverancier van orv’s Delta Lloyd

Archief

Voor Delta Lloyd is Independer de grootste tussenpersoon op het gebied van losse overlijdensrisicoverzekeringen. De in juli vernieuwde risicopolis heeft sinds de introductie veel meer aanvragen opgeleverd dan voorheen.

Independer hofleverancier van orv’s Delta Lloyd

Afgelopen zomer werden de overlijdensrisicotarieven verlaagd, doordat de afsluitprovisie werd teruggebracht van 160% naar 100% van de jaarpremie. Verder is de en-blocclausule geschrapt en kan de verzekering zonder provisie worden gesloten. "Het resultaat is spectaculair", schrijft Delta Lloyd in het medewerkersblad Sterk. "Het New Business Team Leven heeft extra mensen ingezet om het aantal aanvragen – vijf keer zo veel als normaal – te verwerken. Voor losse overlijdensrisicoverzekeringen komt de grootste stroom via Independer.nl binnen."
Delta Lloyd was vorig jaar goed voor een productie van € 3,5 mln uit nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.