nieuws

Faber gekozen tot Vrouwelijke Topmanager 2011

Archief

Ellen Faber, directievoorzitter van de divisie Directe Distributie bij Achmea, is tijdens de Women’s Conference Europe in Amsterdam gekozen tot Vrouwelijke Topmanager van het Jaar 2011. De jury, onder voorzitterschap van voormalig NS-topman Aad Veenman, koos voor Faber op basis van prestatie en persoonlijke verdiensten.

Faber gekozen tot Vrouwelijke Topmanager 2011

Vier genomineerden haalden de finale, die een hoog verzekeraarsgehalte kende. Naast Ellen Faber waren dat Jeanine Helthuis (directievoorzitter Monuta), Maartje Bouvy (financieel directeur Royal Haskoning) en Renée Wilke (commercieel directeur Menzis). Faber (1956) trad in 2008 aan als directievoorzitter van de divisie Directe Distributie van Achmea, waaronder merken vallen als Centraal Beheer en FBTO. Met haar benoeming stond er voor het eerst in het honderdjarig bestaan een vrouw aan het hoofd van deze divisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.