nieuws

CFSN maakt zich los van Afab

Archief

ANT Trust koopt

 

meerderheid van

 

aandelen

 

CFSN Kredietendesk gaat zelfstandig verder. Directeur Hans Schoonwater heeft de aandelen gekocht van voormalig eigenaar Afab, tezamen met investerings- en administratiebedrijf ANT Trust.

 

Het tien medewerkers tellende bedrijf is vorige week verhuisd van Amersfoort naar Hengelo. CFSN biedt midofficediensten op het gebied van consumptief krediet en verzorgt de volledige afhandeling van kredietaanvragen voor 1.200 aangesloten intermediairbedrijven. Daarnaast biedt het bedrijf ondersteuning op het gebied van marketing, compliance en opleidingen.

 

Volgens Schoonwater doet CFSN zaken met alle grote kredietaanbieders. "We hebben via Sygma Finance een proefagentschap van BNP Paribas." Hij heeft zelf "net geen meerderheidsbelang" in het bedrijf.

 

ANT Trust

De in Amsterdam gevestigde meerderheidsaandeelhouder ANT Trust & Corporate Services noemt zichzelf administratief dienstverlener voor ondernemingen en coördinator en beheerder van internationale vennootschappelijke structuren "die vanuit een fiscaal oogmerk voor internationale cliënten worden opgezet". Het bedrijf heeft vier nevenvestigingen in Europa en heeft ook kantoren in het Caribisch gebied, China, India en Japan.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.